Manfredcup 2021

Gemist door de oude rotten op de club en nieuw voor de jongeren (in zweefvliegjaren geteld natuurlijk) maar sedert enkele jaren terug nieuw leven ingeblazen: onze eigen clubwedstrijd De Manfredcup. Het weer hebben we niet in de hand, dus we hopen dit jaar op een prachtige dag! Alle leden van de zweefsectie van de Limburgse Vleugels en LUAC kunnen meedoen en elk type toestel is toegelaten. Bij de puntenberekening wordt rekening gehouden met de officiële DAeC/Charron handicaplijst.

zaterdag 5 juni 2021

Afsluiting van de dag, zoals Fred het zou willen, met een pintje en lekker eten (onder voorbehoud van de op dat ogenblik geldende coronamaatregelen).

Nog te bevestigen:

Uitbaters Toni en Uli verzorgen een lekkere BBQ voor de prijs van 10€. Inschrijven hiervoor kan rechtstreeks bij Toni in het clubhuis. Ook niet-deelnemers, motorvliegers, modellisten enz. zijn uiteraard welkom.

Volg alle nieuwigheden over de organisatie, mededelingen, ... enz op deze website. Je kan altijd contact opnemen met de organiserende leden via het e-mailadres: info.manfredcup@lvzweven.be.

Inschrijven

Inschrijven voor de Manfredcup 2021 kan tot en met zondag 30 mei 2021 via de inschrijvingspagina. Opgelet: om organisatorische redenen worden er na 16 mei 2021 geen nieuwe inschrijvingen meer aanvaard!

Inschrijven voor de BBQ dient rechtstreeks bij Toni te gebeuren in het clubhuis. NOG TE BEVESTIGEN

Praktisch

    • Kandidaten overland met instructeur krijgen voorrang op de tweezitters van de club.

    • Inschrijvingsgeld bedraagt 20€.

    • Startprijs voor de wedstrijd bedraagt 38€ (geen huur voor het toestel tijdens de wedstrijdvlucht dus geen gele tickets).

    • Op de wedstrijddag iedereen aanwezig om 10u00, briefing om 10u30.

    • Elke piloot zorgt voor een ophaalploeg en het controleren en in orde maken van het materiaal (aanhanger, ...).